Aanbevelings-commissie

Marreke Prins

Marekke Prins en Mix Art leerde elkaar kennen in Art Amicitiae, waar we onze wederzijdse passie voor sieraden en design met elkaar konden delen en er direct een vriendschap onstond.

Marreke Prins: sieraden/design verzamelaar, oud hoofd winkel (afdeling design) Stedelijk Museum (25 jaar) en zeer betrokken bij alles wat Moderne Kunst Sieraden en design heet.

Myra Winter

Myra Winter is vanaf het begin af aan betrokken bij Mix Art, in het dagelijks leven een hartsvriendin en door de wederzijdse liefde voor kunst en sieraden nog extra belangrijk voor Mix Art.

Myra Winter: kunsthistoricus, oud galeriehouder, sieradenverzamelaar, curator en medeoprichter van Pareltjes in de Stad.

Alex de Groot

Alex de Groot is bij de oprichting van Mix Art een grote steun geweest. Zijn loyaliteit en altijd bereidwilligheid om de brainstorm aan te gaan maakt Alex de Groot tot belangrijk en goede vriend.

Alex de Groot: professioneel fotograaf en filmmaker. Heeft vele voor zijn camera gehad en is daardoor niet meer weg te denken binnen zijn tijdgenoten. Jan Wolkers, Nick Cave, Herman Brood, Ramses Shaffy, Kees van Kooten e.v.a.. Dit in opdracht en in vrij werk.

Els Drummen, een hartsvriendin maar ook belangrijk in haar ondersteuning naar Mix Art. Altijd opbouwende en eerlijke adviezen maar vooral een onvoorwaardelijke arm om je heen, en het plezier in de liefde voor de kunsten.

Els Drummen: conservator bedrijfscollectie NN Group (Nationale –Nederlanden).